ANUNȚ - Potrivit Decretului de instituire a stării de urgență în România, Restaurantul PAPION și-a suspendat activitatea pentru evitarea răspândirii coronavirus. De asemenea, vă informăm că toate evenimentele programate a se desfăsura la Restaurant PAPION până la data de 31.03.2020, se amână / anulează. Această decizie este valabilă până la data de 31.03.2020, existând posibilitatea prelungirii, în funcție de evoluția situației. Informații Contact: 0767.790.900, 0786.744.433, contact@restaurant-papion.ro.

 

Vă mulțumim că ați ales Papion Concept SRL! Vă rugăm să citiți cu atenție această Politică de confidențialitate, deoarece trebuie să fiți de acord cu ambele pentru a vă permite să utilizați serviciile PAPION. Dacă nu sunteți de acord cu această politică, nu accesați și nu utilizați serviciile noastre sau nu interacționați cu niciun alt aspect al afacerii noastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere!*Restaurant Papion își rezervă dreptul de a modifica prețurile fără un anunț prealabil. Pentru informații, rezervări și sesizări, vă rugăm sa ne contactați!

** În conformitate cu REGULAMENTULUI (UE) NR. 1169/2011, informațiile referitoare la alergenii potențiali sunt întotdeauna furnizate consumatorilor noștri, atunci cand ne este semnalata o posibilă alergie sau preparatul contine un numar mare de alergeni potențiali. Vezi lista de alergenii potențiali pe care i-ati putea consuma în locația noastră!