ANUNȚ - Potrivit Decretului de instituire a stării de urgență în România, Restaurantul PAPION și-a suspendat activitatea pentru evitarea răspândirii coronavirus. De asemenea, vă informăm că toate evenimentele programate a se desfăsura la Restaurant PAPION până la data de 31.03.2020, se amână / anulează. Această decizie este valabilă până la data de 31.03.2020, existând posibilitatea prelungirii, în funcție de evoluția situației. Informații Contact: 0767.790.900, 0786.744.433, contact@restaurant-papion.ro.

 

Lista Alergeni Alimentari - Substanțe care cauzează alergii sau intoleranțe alimentare:

lista alergeni alimentari

Informare cu privire la alergenii potențiali pe care i-ati putea consuma în locația noastră.


Conform REGULAMENTULUI (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011, privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, PAPION CONCEPT S.R.L. tratează cu maximă responsabilitate alergenii potențiali pe care clienții nostri i-ar putea consuma.

În consecință, informațiile referitoare la alergenii potențiali sunt întotdeauna furnizate consumatorilor noștri, atunci cand ne este semnalata o posibilă alergie sau preparatul contine un numar mare de alergeni potențiali.

Alergenii sunt proteine care provoacă o reacție exagerată a sistemului imunitar. În general alergenii din produsele alimentare pot fi reprezentați fie de diferite adaosuri precum proteinele din soia, proteinele din lapte sau glutenul, fie de condimente: piper, boia sau semințe de țelină.

Conform Directivei 2000/13/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN ŞI A CONSILIULUI din 20 martie 2000, alergenii din alimente se pot încadra în următoarele grupe:


  1. Cereale care conţin gluten (adică grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelţ, grâu mare sau hibrizi ai acestora) şi produse derivate
  2. Crustacee şi produse derivate
  3. Ouă şi produse derivate
  4. Peşte şi produse derivate
  5. Arahide şi produse derivate
  6. Soia şi produse derivate
  7. Lapte şi produse derivate (inclusiv lactoză)
  8. Fructe cu coajă, adică migdale (Amygdalus communis L.), alune de pădure (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), anacarde (Anacardium occidentale) nuci Pecan [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de macadamia şi nuci de Queensland (Macadamia ternifolia) şi produse derivate
  9. Ţelină şi produse derivate
  10. Muştar şi produse derivate
  11. Seminţe de susan şi produse derivate
  12. Dioxid de sulf şi sulfiţi în concentraţii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru
  13. Lupin şi produse derivate
  14. Moluşte şi produse derivate

În cazul în care suferiţi de o alergie, vă rugăm să solicitaţi informaţii suplimentare înainte de efectuarea comenzii. Vă mulţumim pentru înţelegere!

Pentru orice întrebări suplimentare: 0786.328.300 sau contact@restaurant-papion.ro

Inapoi la HOME



*Restaurant Papion își rezervă dreptul de a modifica prețurile fără un anunț prealabil. Pentru informații, rezervări și sesizări, vă rugăm sa ne contactați!

** În conformitate cu REGULAMENTULUI (UE) NR. 1169/2011, informațiile referitoare la alergenii potențiali sunt întotdeauna furnizate consumatorilor noștri, atunci cand ne este semnalata o posibilă alergie sau preparatul contine un numar mare de alergeni potențiali. Vezi lista de alergenii potențiali pe care i-ati putea consuma în locația noastră!