Am lansat oferta 🍾REVELION 2022🍾 Preț: Lasser - 450 Lei | Ballroom - 450 Lei 🥂Locuri Disponibile🥂 - REZERVĂRI: 0786.744.433, 0767.787.771, contact@restaurant-papion.ro.

Lasser Papion

Salonul Lasser Papion, cu o capacitate de 90 persoane, are dublă funcţionalitate. Pentru servirea „a la carte” a clienţilor punem la dispoziţie o gamă largă şi diversificată de preparate culinare selectate cu mare grijă. Oferim minuturi, gustări, fripturi din bucătăria mediteraneană, românească şi internaţională.

Salonul dispune de sistem de sonorizare, proiectoare, spectacol de lumini, instalaţii de fum, drept pentru care poate fi transformat cu uşurinţă într-un club. Astfel, se pot organiza petreceri de sezon / tematice: Valentine’s Day, 8 Martie, Halloween, Crăciun, Revelion s.a. Clubul poate fi inchiriat şi pentru petreceri private.

Sala dispune de un bar dotat cu echipamente moderne pentru prepararea în cele mai bune condiţii a cockteilurilor. Oferă cele mai rafinate băuturi şi vinuri dintr-o gamă largă de sortimente.

Pentru a veni în întâmpinarea clienţilor dornici de ceva deosebit, recomandăm muşchiul de vită PAPION cu smochine şi sos de rodii şi tortul caramel cu alune de pădure.

Salonul Lasser Papion este un loc ideal pentru întâlniri de afaceri, prezentări de produse, conferinţe, seminarii. Este dotat cu aer condiţionat, conexiune Wi-Fi gratuită la internet, asistenţă pe întreaga desfăşurare a evenimentului dumneavoastră.

Salonul Lasser Papion se extinde cu o terasă, având o capacitate de 40 locuri, folosită în special în sezonul cald, unde puteţi savura alături de prieteni o cafea bună şi un desert delicios preparat in casă.

Tur Virtual 3600 - Salon Lasser Papion*Restaurant Papion își rezervă dreptul de a modifica prețurile fără un anunț prealabil. Pentru informații, rezervări și sesizări, vă rugăm sa ne contactați!

** În conformitate cu REGULAMENTULUI (UE) NR. 1169/2011, informațiile referitoare la alergenii potențiali sunt întotdeauna furnizate consumatorilor noștri, atunci cand ne este semnalata o posibilă alergie sau preparatul contine un numar mare de alergeni potențiali. Vezi lista de alergenii potențiali pe care i-ati putea consuma în locația noastră!