Evenimente Bucuresti

Restaurantul Papion vă oferă servicii complete de calitate pentru organizări de nunți, botezuri, aniversări, petreceri de firmă, conferințe sau oricare alt eveniment special în București.

Oferta Meniuri evenimente speciale:

Dacă ești în căutarea unui meniu de nuntă în București, la un restaurant de lux, într-un salon spectaculos, cu mâncare delicioasă, ai găsit locul perfect! Restaurant Papion din sector 1, București, îți oferă aranjamente așa cum îți dorești, cu flori ca în povești, preparate extravagante, un candy bar delicios, totul într-o atmosferă ca de basm, pentru ca tu să ai nunta de vis pe care ți-o dorești.
Detalii Nuntă 2020
Restaurant Papion îți oferă meniuri pentru botez realizate cu multă pricepere de către maestrul nostru bucătar. Nu știi ce să alegi? Vino și o să te ajutăm cu oferte de botez create special pentru tine, cu aranjamente stabilite împreună, cu prăjituri delicioase pentru candy bar într-o locație de botez, în București, sectorul 1, perfectă pentru botezul îngerașului tău.
Detalii Botez 2020
Restaurantul Papion din București beneficiază de un salon pentru organizare evenimente corporate. Salonul Ballroom corespunde tuturor cerinţelor pentru organizarea de: conferințe, cursuri de formare profesională şi leadership, sesiuni de training, seminarii de vânzări şi training, workshop-uri, prezentări de maşini, prezentări de modă, recepții, expoziții, conferințe de presă, cursuri de formatori şi multe altele.
Detalii
Restaurant Papion îți oferă distracție maximă la majoratul tău, o sa ai parte de o petrecere privată în clubul Lasser Papion, sector 1, București. Cum poți descrie majoratul la Papion? Simplu: mâncare multă, băutură din plin, shoturi flambate, construcții de pahare în flăcări și majoratul tău va fi o seară de club de neuitat.
Detalii
Sfârșitul clasei a-12-a este momentul în care se termină anii de liceu scumpi și dragi oricărui elev. Dacă căutați o ofertă de banchet în București, Restaurantul Papion din sectorul 1 este ideal pentru organizarea petrecerii perfecte care să facă din banchetul clasei a-12-a un eveniment de neuitat. Fie că vă doriți un eveniment stilat și mergeți pe Salonul Ballroom, fie vă doriți o petrecere privată într-un salon de club, și alegeți Salonul Lasser, distracția este garantată.
Detalii
Sfârșitul clasei a-8-a este un moment unic în viață fiecărui elev, de aceea este un eveniment ce trebuie marcat printr-un banchet de neuitat. Daca ai nevoie de o ofertă de banchet în București, restaurant Papion, sectorul 1, este ideal pentru organizarea unei petreceri private demne de sfârșitul clasei a-8-a: mâncare bună, dans și distracție pentru toată lumea.
Detalii
Club Lasser Papion îți oferă idei pentru petrecerea burlacilor în București, zona Băneasa. Club Lasser Papion se ocupă de organizarea petrecerii prietenului tău. Îi facem cadou un număr de striptease pentru petrecerea burlacilor și un papion hand-made, îl servim cu dishuri speciale, cocktail-uri și shoturi pentru a încălzi atmosfera pe muzica aleasă de voi. Facem totul pentru ca petrecerea burlacilor să fie cel mai dulce dezmăț înainte de nuntă.
Detalii
Club Lasser Papion îți oferă idei pentru petrecerea burlăcițelor în București, zona Băneasa. Club Lasser Papion se ocupă de organizarea petrecerii prietenei tale. Îi facem cadou un număr de striptease masculin pentru petrecerea burlăcițelor, o servim cu dishuri speciale, cocktail-uri și shoturi pentru a încălzi atmosfera pe muzica aleasă de voi. Facem totul pentru ca petrecerea burlăcițelor să fie cel mai dulce dezmăț înainte de nuntă.
Detalii
Restaurantul Papion se ocupă de organizări de parastase / pomeni în București și jud. Ilfov. Cu o experiență de ani de zile în organizarea evenimentelor din viața dvs., dorim să fim alături și în momentele dificile din viața clienților noștri, punând la dispoziție un meniu variat de post, dulce sau de pește.☎️CONTACT: contact@restaurant-papion.ro , 0786.328.300 | 0767.790.900
Detalii

Pentru evenimente deosebite vă punem la dispoziţie:

 1. Un coordonator pregătit să vă ajute in organizarea cu succes a oricărui tip de eveniment (nunţi, botezuri, petreceri de absolvire, întâlniri jubiliare, zile onomastice sau aniversare, corporate, etc);
 2. Servicii Food & Beverage adaptate preferinţelor Dumneavoastră;
 3. Asistenţă pentru crearea unei teme unice pentru fiecare eveniment;
 4. Ajutor tehnic: fotograf, cameraman, videoproiectie, sonorizare, lumini etc;
 5. Servicii de impresariat artistic: trupe, solişti, dansatori, DJ, magicieni, animatori;
 6. Consultanţă în alegerea celor mai adecvate decoraţiuni şi accesorii pentru eveniment;
 7. Tarife preferenţiale pentru cazarea invitaţilor în cele 3 camere si 3 apartamente amenajate modern şi confortabil;
 8. Servicii de machiaj profesional pentru sedinţele foto şi machiaj pentru mirese;
 9. Aranjament festiv pentru sală: decor festiv pentru scaune, decor festiv pentru mese, aranjamente florale pe mesele invitaţilor, aranjament floral prezidiu, lumânări, afişaj cu distribuţia invitaţilor la mese, numere de masă, suport pentru numerele de masă;
 10. Tortul festiv şi şampania;
 11. Apartament deluxe cu jacuzzi pentru miri;*Restaurant Papion își rezervă dreptul de a modifica prețurile fără un anunț prealabil. Pentru informații, rezervări și sesizări, vă rugăm sa ne contactați!

** În conformitate cu REGULAMENTULUI (UE) NR. 1169/2011, informațiile referitoare la alergenii potențiali sunt întotdeauna furnizate consumatorilor noștri, atunci cand ne este semnalata o posibilă alergie sau preparatul contine un numar mare de alergeni potențiali. Vezi lista de alergenii potențiali pe care i-ati putea consuma în locația noastră!