Am lansat oferta 🍾REVELION 2022🍾 Preț: Lasser - 400 Lei | Ballroom - 400 Lei 🥂Locuri Disponibile🥂 - REZERVĂRI: 0786.744.433, 0767.787.771, contact@restaurant-papion.ro.

10 idei de organizare a petrecerii de Crăciun perfecte!

10 idei organizare petrecere de firma pentru Craciun

Crăciunul este momentul oportun pentru a răsplăti angajații din compania ta cu o petrecere de firmă. Eficiența la birou începe să scadă când toată firma se gândește la cozonaci cu nucă, la sărmăluțe cu mămăliguță, la împodobitul bradului și la cadouri, așadar trebuie să le oferi agajaților distracția la care se așteaptă. Pregătirea petrecerii de firmă pentru Crăciun poate să pară ușoară, însă pe parcurs poți întâlni multe dificultăți.

Am întocmit o listă cu 10 puncte importante pentru organizarea unei petreceri corporate perfecte:

  1. Alege data din timp, luna decembrie este plină de evenimente sociale așa că începe prin a discuta cu colegii și șefii tăi despre alegerea zilei. Joi și Vineri sunt cele mai populare pentru o petrecere de Crăciun. Dacă nu reușesc să se pună de comun acord, mergi întotdeauna după regula majorității și totul va fi bine.
  2. Stabilește un buget. Bugetul va avea un impact foarte mare asupra planurilor următoare. Ține minte întotdeauna că petrecerile de Crăciun sunt făcute în semn de mulțumire pentru munca depusă de echipă pe parcursul întregului an!
  3. Stabilește ce tip de petrecere vrei, doar cu angajații sau și cu familiile acestora. În funcție de ce fel de colegi ai, poți să te decizi dacă o să fie o petrecere de firmă la care o să se stea mai mult la mese sau dacă o să fie o seară dansantă. Poți alege chiar o tematică: vintage, anii 60, 70, etc.
  4. Alegerea locației poate fi dificilă. Înainte să vizitezi locația bifează următorul check list : sonorizare, microfoane, instalații de lumini, bucătărie proprie, parcare proprie, astfel nu o să trebuiască să alergi după contractori.
  5. Mâncare! Mâncare! Mâncare! Fie că este bufet suedez sau servire la farfurie, mâncarea este una din aspectele esențiale ale petrecerei de firmă. Alege cu grijă un meniu care să mulțumească cât mai multe gusturi. Lasă-te pe mâna profesioniștilor, întotdeauna un bucătar va alcătui un meniu pentru petrecerea de Crăciun potrivit tradiției și care să încânte un număr cât mai mare de invitați.
  6. Open bar 100%. Alege băutură diversă, mergi pe cocktailuri și shoturi, acestea sunt distractive și vor ține invitații ocupați o bună perioadă de timp.
  7. Muzica este importantă. Fie mergi pe varianta unui DJ profesionist, fie mergi până la capăt și aduci o formație celebră care o să facă furori; o să ți se ducă vestea repede în companie și toți angajații o să aștepte cu nerăbdare petrecerea de firmă.
  8. Stabilește un program artistic inedit. În sezonul 2019 sunt la modă spectacolele de magie, există mulți magicieni ce pot fi contractați pentru petreceri de Crăciun, dar nici show-urile de stand up nu sunt de neglijat. Nu uita de Moș Crăciun, și Moșu’ trebuie plătit ca să-ți facă o vizită.
  9. Cumpără cadouri de Crăciun. Sacul lui Moș Crăciun nu poate să fie gol. Asigură-te că fiecare angajat o să primească un dar ce-l va încânta.
  10. Organizează un discurs de mulțumire pentru angajați. Discursul șefului trebuie să fie punctul culminant al serii, angajații tăi trebuie să se simtă apreciați, de aceea un mic speech este vital pentru ca petrecerea de firmă să fie una de succes.

Vă invităm să consultați și oferta Papion pentru petrecerile corporate Crăciun 2019:

Inapoi la Blog*Restaurant Papion își rezervă dreptul de a modifica prețurile fără un anunț prealabil. Pentru informații, rezervări și sesizări, vă rugăm sa ne contactați!

** În conformitate cu REGULAMENTULUI (UE) NR. 1169/2011, informațiile referitoare la alergenii potențiali sunt întotdeauna furnizate consumatorilor noștri, atunci cand ne este semnalata o posibilă alergie sau preparatul contine un numar mare de alergeni potențiali. Vezi lista de alergenii potențiali pe care i-ati putea consuma în locația noastră!