10 idei de organizare a petrecerii de Crăciun perfecte!

idei organizare petrecere de firma pentru Craciun corporate

Crăciunul este momentul oportun pentru a răsplăti angajații din compania ta cu o petrecere de firmă. Eficiența la birou începe să scadă când toată firma se gândește la cozonaci cu nucă, la sărmăluțe cu mămăliguță, la împodobitul bradului și la cadouri, așadar trebuie să le oferi agajaților distracția la care se așteaptă. Pregătirea petrecerii de firmă pentru Crăciun poate să pară ușoară, însă pe parcurs poți întâlni multe dificultăți. Am întocmit o listă cu 10 puncte importante pentru organizarea unei petreceri corporate perfecte:

Citeste mai mult*Restaurant Papion își rezervă dreptul de a modifica prețurile fără un anunț prealabil. Pentru informații, rezervări și sesizări, vă rugăm sa ne contactați!

** În conformitate cu REGULAMENTULUI (UE) NR. 1169/2011, informațiile referitoare la alergenii potențiali sunt întotdeauna furnizate consumatorilor noștri, atunci cand ne este semnalata o posibilă alergie sau preparatul contine un numar mare de alergeni potențiali. Vezi lista de alergenii potențiali pe care i-ati putea consuma în locația noastră!